Bröllop

fredag 05 januari 2007

Start
Fotogalleri

 

 

 

 

 

Hej på er kära vänner, hoppas alla som var på vårt bröllop hade en lika underbar dag som vi hade. Nära och käras närvaro förgyllde vår dag och det finns inget som kunde blivit bättre. Allt blev precis som vi ville och hade tänkt oss, fast tusen gånger bättre. 

Bröllopet den 18:e juni 2005

Tidigt på morgonen gick vi upp för att hinna fixa till oss. Barbro Bergfeldt fixade hår, sminkning och påklädning av mig och mina tärnor.

Solbritt Ohlsson fotograferade oss innan vigseln så att det syns hur nervösa vi är.

Vigseln skedde kl. 15:00 i Fyrunga kyrka.

Efter denna ceremoni heter bruden Anna Frostemark, och jag börjar vänja mig vid det nu efter 4 månader.

Middag och efterföljande fest var på Bjertorp slott. Till festen åkte brudparet ståndsmässigt i en Cadilaclimousine av 1953 års modell.

Ett stort tack går ut till

Alla som hjälpte till innan och under vårt bröllop. Dagen blev verkligen fantastisk och allt vi kunnat drömma om...

   

Föräldrar

Torbjörns föräldrar heter Inga-Maj och Boo Frostemark. De lever lyckligt gifta i ett korsvirkeshus i Götene.

Annas föräldrar heter Anita och Börje Lennartsson. Dessa tu har på senare år funnit lyckan på var sitt håll. Börje är sedan den 16:e augusti 2003 lyckligt gift med Desiré (Diddi). Anita är nykär i sin Åke och de planerar en framtid tillsammans i Dalarna.

Brudföljet

För att vara ett svenskt bröllop är detta brudfölje relativt stort. Vi har 3 näbbar; Tobbes systerbarn. Klara och Moa är blomsterflickor och Lucas är ringbärare. Bruden har gott stöd av sina tärnor, tillika bästa vänner, Natalie Cayo och Jessika Schelin. Natalie kom in i Annas liv i högstadiet och Jessika under andra året vid Maskintekniska studier vid LiTH. Brudgummen får stöd av Mattias Norrby som agerar marskalk.

   
 

Start | Fotogalleri

Webbplatsen uppdaterades fredag 06 oktober 2006